Wie zijn wij?

Omdat wij zelf altijd graag weten bij wie we iets kopen en waarheen we ons geld overmaken als we iets online kopen stellen wij onszelf graag aan u voor.

Wij zijn Lien en Silvan Schipper.
Beiden geboren en getogen in Nederland en sedert april 2016 woonachtig in de Dordogne in Frankrijk.
Tot april 2018 woonden we in Montagnac la Crempse in de perigord pourpre, daarna verhuisden we naar Castelnaud la Chapelle in de perigord noir.

Lien is  in 1969 in Goes geboren, Silvan stamt uit 1971 en is geboren in Vlissingen.
Samen zijn wij de ouders van 3 geweldig lieve dochters die allemaal in Nederland wonen, inmiddels zijn we zelfs al opa en oma van een pop van een kleindochter.

We startte ons Franse leven met een avontuur wat helaas al snel verkeerd afliep, helaas blijkt niet iedereen te vertrouwen, ondertussen en vervolgens beheerden we bijna 2 jaar lang domaine de Pyraine te Issac en vanaf april '18 beheren we een klein vakantiepark, Féamie genaamd in het buurtschapje Les Escloux.
Het geeft veel voldoening om de ons toevertrouwde domaines tip top in orde te houden en onze gasten een fantastische vakantie te bezorgen maar na het hoogseizoen blijft er best wat tijd over om andere dingen te doen.

Toen we nog in Nederland woonden vermeerderde Lien planten uit eigen tuin en kweekte ze groenteplanten en eenjarigen, een hobby die resulteerde in een mini onderneming.
Zo stond ze met haar planten op markten in de provincie Zeeland en ook aan huis bracht ze haar planten aan de man.
Altijd tegen betaalbare prijzen zodat men de mogelijkheid had om gelijk een leuk klein groepje planten aan te schaffen in plaats van maar 1 van iedere soort.

Nu we hier in Frankrijk wonen en we ons iedere keer weer verbazen over de prijzen voor planten en iemand ons vroeg tijdens een bezoek aan Nederland wat haagplanten voor haar in Nederland aan te schaffen ging ons een lampje op, misschien kunnen we daar iets mee, haagplanten verkopen in de Dordogne?
Vandaar dat we in juni 2017 deze activiteit hebben geregistreerd bij de chambre de commerce*.
Toen we verhuisden naar de perigord noir kregen we ook de mogelijkheid tot het gebruik van een stukje land, daarop gaat Lien nu dus weer planten kweken zodat ze vanaf 2019 ook vaste planten in het assortiment in de webshop op kan nemen.

In oktober '17 hebben we deze webshop geopenend om het bestelproces van haagplanten voor de klant gemakkelijker te maken.
U ziet in één oogopslag welke planten er te bestellen zijn en wat deze per stuk kosten.
Grotere aantallen leveren kleinere prijzen op en dat systeem werkt niet helemaal vlekkeloos, neemt u daarover contact op via de e-mail welke gegarandeerd binnen 24 uur word beantwoord.

Wij kopen de haagplanten in bij kwekerijen in Nederland en België en vervolgens worden ze vers uitgespit naar Frankrijk vervoerd.
We rijden in het plantseizoen dus geregeld met onze bestelbus heen en weer, zo zien we de kinderen ook gelijk steeds even, het mes snijdt zo aan twee kanten!

Bent u dus op zoek naar een beheerder voor uw -vakantie-woning, zwembad en/of tuin of zoekt u haagplanten, bij ons bent u aan het goede adres, we kunnen u van dienst zijn bij dit alles en denken ten alle tijden graag met u mee.
Neemt u gerust contact met ons op via de e-mail, we beantwoorden deze binnen 24 uur.


Aangenaam kennis te maken!

Lien en Silvan Schipper

*
We hebben onze onderneming geregistreerd bij de Chambre de commerce onder Siretnummer 83044979900014.