Levering en bestelling, onze werkwijze

In principe kunnen we iedere haagplant vermeld op deze site binnen 14 dagen leveren.

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst vragen wij u, als zekerheid dat u de bestelde planten ook daadwerkelijk afneemt, een aanbetaling van 50 % te doen. Dat kan middels een bankoverschrijving danwel via het ons toezenden van een franse bankcheque.
Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen reserveren we de planten bij de kwekerij en bespreken we met u de afleverdatum.
Bij aflevering van de planten betaald u het restant van het aankoopbedrag contant of met een cheque.

We hebben aan huis weinig ruimte en kunnen dus niet veel voorraad hebben.
Mede daardoor bent u ervan verzekerd dat u verse planten geleverd krijgt maar het kan ook weleens voorkomen dat de door u gewenste planten niet meer op voorraad zijn bij onze leverancier. In dat geval proberen wij u een alternatief tegen een vergelijkbare prijs aan te bieden.
Het staat u uiteraard vrij om dit  aanbod te weigeren.

Helaas kunnen wij niet voor slechts 20 bestelde planten naar Nederland rijden.
Het kan dus gebeuren dat u enige tijd moet wachten totdat meer mensen hun bestelling hebben geplaatst, hiervoor vragen wij uw begrip.

Uiteraard informeren wij u direct na het plaatsen van uw bestelling over de verwachte levertijd, mocht u de leverperiode te ver in de toekomst vinden liggen dan kunt u uw bestelling zonder problemen annuleren.

Heeft u andere haagplanten in uw hoofd dan welke u in onze shop kunt vinden stuurt u ons dan een e-mail met wat u zoekt.
We vragen dan de mogelijkheden bij de leverancier na en berichten u of we de betreffende planten kunnen uitleveren en wat deze kosten.

We leveren de planten bij u thuis af, in de regio Dordogne doen we dit gratis.
Ook in de andere Franse departementen leveren we de planten, er komen dan -afhankelijk van het aantal kilometers en de hoeveelheid planten welke u besteld heeft- wel bezorgkosten bij.